Privacy Statement

PRIVACY BELEID BIZZ NIZZ BVBA

Welkom op ons privacy beleid! Wat mag je verwachten in ons privacy beleid?

 

1/ Inleiding en uitleg enkele privacy begrippen

2/ Wie zijn wij

3/ Welke gegevens kunnen wij van jou verwerken en waarom?

4/ Doorgifte van uw persoonsgegevens

5/ Bewaartermijn van uw persoonsgegevens

6/ Welke rechten heb je om de bescherming van je persoonsgegevens te garanderen

7/ Hoe worden uw gegevens beveiligd?

 

1/ INLEIDING EN UITLEG ENKELE PRIVACY BEGRIPPEN:

Bizz Nizz BVBA doet er alles aan om je persoonsgegevens op een correcte, wettelijke en transparante manier te verwerken.

  • Indien u meer wenst te weten te komen over de algemene begrippen rond verwerking van persoonsgegevens kan u op deze link van de privacy commissie  terecht:

https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/privacythemas

  • indien u meent dat wij uw rechten zoals hieronder opgenomen niet naleven kan u ten allen tijde een melding indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit:

Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, Tel +32 (0)2 274 48 00, Fax +32 (0)2 274 48 35, e-mail: contact@apd-gba.be

  • Dit privacy beleid kan van tijd tot tijd gewijzigd worden, bijvoorbeeld naar aanleiding van marktevoluties en nieuwe verwerkingsactiviteiten van Bizz Nizz, wij adviseren u om regelmatig deze Privacy Policy na te lezen op eventuele wijzigingen.
    De meest actuele versie zullen wij steeds op onze website plaatsen.

2/ WIE ZIJN WIJ

 Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Bizz Nizz BVBA, met adres Eikenlei 10, 2930 Brasschaat met ondernemingsnummer BE0507990483

Meer informatie kan u vinden op onze website https://www.automanager.app/nl/

Indien u vragen heeft of meer informatie wenst kan u steeds terecht bij Dhr. Maarten Bekkers info@automanager.app

3/ WELKE GEGEVENS KUNNEN WIJ VAN JOU VERWERKEN EN WAAROM?

Wij verzamelen gegevens in het kader van de verkoop van ons softwareprogramma:

Om u de juiste producten en diensten aan te kunnen bieden en naargelang de situatie heeft Bizz Nizz BVBA bepaalde informatie van u nodig. De informatie die Bizz Nizz BVBA opvraagt en verzamelt via zijn activiteiten, gebruik van de software of via de website en waarmee wij u kunnen identificeren worden persoonsgegevens genoemd. Hieronder geven we mee waarom Bizz Nizz BVBA van u persoonsgegevens opvraagt en waarvoor deze zullen worden gebruikt.

 

Uw persoonsgegevens worden naargelang van het geval gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • Voor een sollicitatie of aanwerving bij Bizz Nizz BVBA:

Bij een contact name met Bizz Nizz BVBA voor een sollicitatie kunnen wij uw persoonsgegevens verzamelen om een vacature in te vullen. De gegevens van uw CV houden wij maximaal 6 maand na uw sollicitatie bij indien u niet bent aangeworven.

  • Gegevens die wij verzamelen via onze website:

Rubriek : “Vraag een gratis DEMO aan” :

Hierin vragen we je contactgegevens, naam, emailadres, telefoon en bedrijfsnaam.
Deze gegevens gebruiken wij enkel om op je te contacteren in functie van je aanvraag.

  • Cookies:

Zie cookiebeleid op onze website https://www.automanager.app/nl/

  • Gegevens die wij van u verzamelen voor het abonneren op onze software ‘AutoManager’:

Uw identificatiegegevens (Naam, voornaam, emailadres(sen), telefoonnummer(s), van u en medewerkers noodzakelijk voor het uitvoeren van onze diensten of gebruik van onze software worden verwerkt en zijn noodzakelijk voor het uitvoeren van onze overeenkomst.

Persoonsgegevens van individuen die wij als verwerker verzamelen in het kader van de software die we verkopen worden verzameld op grond van noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst met onze klanten (de verantwoordelijke). Deze gegevens worden bijgehouden zolang noodzakelijk is om de doelen te bereiken en de bewaartermijn die de verantwoordelijke hiervoor bepaald heeft. Hier verwijzen we graag naar de samenwerkingsovereenkomst en de verwerkersovereenkomst tussen de partijen.

Als u ons contacteert via telefoon, email of website kunnen wij uw gegevens (naam, voornaam, emailadres en telefoonnummer) noteren om een contactoverzicht op te bouwen en indien nodig om te gebruiken voor onze verdere dienstverlening naar u toe.

Als u ons een visitekaartje geeft gaan we hiervan uit dat door de overhandiging u ook uw toestemming geeft om opgenomen te worden in onze database tot op het moment dat u ons te kennen zou geven hierop terug te willen komen.

 

Gegevens die we onrechtstreeks verzamelen:

Het kan zijn dat wij gegevens verzamelen die publiek zijn, omdat ze bijvoorbeeld algemeen bekend zijn of omdat ze in de pers verschenen zijn. Het kan zijn dat wij persoonsgegevens verzamelen die onderworpen zijn aan een publicatieplicht, zoals de publicatie van uw benoeming als bestuurder van een vennootschap, of het gaat om gegevens die u zelf publiek heeft gemaakt, zoals informatie op uw website, informatie op bijvoorbeeld de kruispuntenbank van Ondernemingen Staatsbladmonitor etc.

Gegevens leveranciers en dienstverleners:

De persoonsgegevens die nodig zijn voor de uitvoering van een overeenkomst of opdracht met leveranciers worden ook verzameld. Het gaat dan voornamelijk om contactgegevens zoals vb. e-mailadressen en telefoonnummers van contactpersonen om de communicatie mogelijk te maken.

4/ DOORGIFTE VAN PERSOONSGEGEVENS

Wij geven in principe geen persoonsgegevens door aan andere partijen.
In principe kunnen enkel medewerkers binnen onze organisatie uw persoonsgegevens raadplegen en dit enkel in het kader van hun functie of de opdracht die ze uitvoeren.
tenzij in de volgende gevallen:

  • Wij werken samen met een aantal derde partijen die uw persoonsgegevens naargelang de situatie ook kunnen inkijken. Het gaat om bijvoorbeeld volgende ontvangers die uitsluitend in de Europese Unie opereren:
    • ICT dienstverleners en hosting bedrijven
    • Accountants
    • Adviseurs
    • ….

De doorgifte van je gegevens is beperkt tot die gegevens die zij nodig hebben voor het uitoefenen van hun taak in onze opdracht. Wij zien erop toe dat zij, net zoals wij, je gegevens veilig, respectvol en als goede huisvader beheren en wij voorzien daarvoor contractuele waarborgen.

  • Indien Bizz Nizz BVBA in andere situaties persoonsgegevens aan derden zou geven, dan gebeurt dit met uw toestemming en met een expliciete kennisgeving, waarin toelichting wordt gegeven over de derde, de doeleinden van de doorgifte en verwerking.
  • Indien er een wettelijke verplichting is om uw gegevens te delen met overheidsinstanties.

5/ BEWAARTERMIJN VAN UW PERSOONSGEGEGEVENS

Uiteraard bewaren wij uw persoonsgegevens niet langer dan nodig.
Wij bewaren de uw persoonsgegevens naargelang de situatie en vb. in overeenstemming met de mogelijke wettelijke verplichte termijnen en eventuele verjaringstermijnen die gelden. Bijvoorbeeld voor boekhouding is dat 7 jaar.

Uw persoonsgegevens worden bewaard zolang als nodig om de doelen zoals omschreven in puntje 3 te verwezenlijken.

6/ WELKE RECHTEN HEB JE OM DE BESCHERMING VAN JE PERSOONSGEGEVENS TE GARANDEREN

In overeenstemming en onder de voorwaarden van de Belgische privacywetgeving en de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming delen wij u mee dat u over de volgende rechten beschikt:

  • Recht van toegang, inzage en verbetering

Recht op toegang en inzage: u heeft het recht om kosteloos kennis te nemen van de gegevens die wij over u hebben en na te gaan waarvoor deze worden aangewend.

Recht op verbetering: u heeft het recht om verbetering)van uw onjuiste persoonsgegevens te verkrijgen, evenals om onvolledige persoonsgegevens te vervolledigen.

 

  • Recht van bezwaar

U heeft het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens wegens ernstige en legitieme motieven. Gelieve er evenwel rekening mee te houden dat u zich niet kan verzetten tegen de verwerking van persoonsgegevens die voor ons noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting, de uitvoering van de overeenkomst of ons gerechtvaardigd belang, en dit zolang deze gegevens noodzakelijk zijn voor de doeleinden waarvoor zij werden verzameld.

Daarnaast hebt u steeds het recht om u te verzetten tegen het gebruik van persoonsgegevens voor doeleinden van direct marketing; in dergelijk geval hoeft u zelfs geen redenen op te geven.

  • Recht van vrije gegevensoverdracht

U heeft het recht de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt, in een gestructureerde, gangbare en machine leesbare vorm te verkrijgen. U heeft het recht deze gegevens over te dragen aan een andere verantwoordelijke voor de verwerking.

  • Recht van intrekking van de toestemming

Recht van intrekking van de toestemming: indien de verwerking van de persoonsgegevens is gebaseerd op de voorafgaande toestemming, beschikt u over het recht deze toestemming in te trekken. Deze persoonsgegevens zullen dan enkel nog verwerkt worden indien wij hiervoor over een andere rechtsgrond beschikken.
 

  • Recht op beperking van de verwerking

U kunt vragen dat de verwerking van uw persoonsgegevens wordt beperkt. Meent u dat wij uw persoonsgegevens verwerken op onrechtmatige basis, dan kunt u vragen om de verwerking ervan te beperken. Dit betekent dat wij uw persoonsgegevens enkel en alleen met uw toestemming verder mogen verwerken. Wij mogen uw persoonsgegevens wel blijven opslaan, maar mogen er geen verdere verwerkingen mee uitvoeren zonder uw toestemming, tenzij in het kader van een gerechtelijke procedure, voor de bescherming van natuurlijke personen of rechtspersonen of om gewichtige redenen van algemeen belang.

  • Automatische beslissingen en profilering 

Sommige gegevensverwerkingen en processen verlopen volledig geautomatiseerd zonder menselijke tussenkomst. Wij maken hier echter geen gebruik van met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens.

  • Recht op uitoefening van uw rechten

Indien u een of meerdere van deze rechten wilt uitoefenen, gelieve dan contact op te nemen met ons op bovenstaand contactadres en duidelijk te specifiëren welk recht u wilt uitoefenen.
Gelieve dan wel een identiteitsbewijs voor te leggen om u te kunnen identificeren indien nodig.

 

  • Recht om klacht in te dienen

Bizz Nizz BVBA doet er alles aan om je persoonsgegevens op een correcte, wettelijke en transparante manier te verwerken. Indien u desalniettemin van oordeel bent dat uw rechten geschonden zouden zijn en u binnen onze onderneming voor uw bezorgdheden geen gehoor zou vinden, staat het u vrij een klacht in te dienen bij Bovendien kan u ten allen tijde een melding indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit:

Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, Tel +32 (0)2 274 48 00, Fax +32 (0)2 274 48 35, e-mail: contact@apd-gba.be 

7/ HOE WORDEN UW GEGEVENS BEVEILIGD?

 

Bizz Nizz BVBA heeft veiligheidsmaatregelen ontwikkeld die aangepast zijn op technisch en organisatorisch vlak, om de vernietiging, het verlies, de vervalsing, de wijziging, de niet-toegestane toegang of de kennisgeving per vergissing aan derden van persoonsgegevens verzameld te vermijden alsook elke andere niet toegestane verwerking van deze gegevens.

 

In het onwaarschijnlijke geval dat uw persoonsgegevens betrokken zijn bij een inbreuk op de informatiebeveiliging zullen wij onmiddellijk handelen om de inbreuk te identificeren en actie te ondernemen met gepaste maatregelen. Indien nodig zoals de wet dit voorziet zullen wij u in kennis stellen van dit incident.